Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 66 Kcal
  • 2 g bílkovin
  • 5 g tuků
  • 4 g sacharidů

Ingredience

  • 10 ks malých salátových okurek
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 1 svazek čerstvého koriandru nebo jiných bylinek
  • 2 stroužky česneku
  • šťáva z 1/2 citronu
  • sůl a pepř na dochucení

Postup

  1. Salátové okurky omyjte, podélně rozřízněte a nakrájejte na půlkolečka.
  2. V míse smíchejte olivový olej, najemno nasekaný koriandr nebo jiné bylinky, prolisovaný česnek a šťávu z 1/2 citronu.
  3. Okurky přidejte do mísy a pořádně promíchejte.
  4. Osolte a opepřete dle chuti. Podávejte vychlazené.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *